DOSTAVA PAKETA 310 RSD FIKSNO

BRZA DOSTAVA 24-48H

DOSTAVA PAKETA 310 RSD FIKSNO

BRZA DOSTAVA 24-48H

Kada temperatura počne da pada ispod nule, tužan je dan kada morate da pređete sa svojih omiljenih letnjih cipela na zimske čizme. Ali dolazi trenutak kada svaki sportista, radnik ili stručnjak za bezbednost shvati da mora da promeni sezonsku obuću. Uverite se da stil koji izaberete za ovu godinu odgovara i vašem životnom stilu i budžetu.

U jeku zime, skoro svako može da se izvuče sa štiklama, patikama ili čak japankama, ali samo na kratko. Koliko u proseku hodate svaki dan da biste otišli ​​na posao? Da li vam je automobil u blizini ili ste u zagrejanoj garaži? Možda radite i od kuće. Suština je da vaši životni uslovi imaju značajan uticaj na vrstu obuće koju odaberete.

Nesumnjivo imate omiljeni set čizama ili cipela. Zašto vam one služe kao omiljene cipele? Većinu vremena ljudi biraju svoju obuću na osnovu estetike, udobnosti ili da li ispunjava minimalne bezbednosne standarde ili ne. Cena obuće povremeno može uticati i na ova dva faktora. Koje druge vrste obuće volite da nosite? Da li ih više volite jer čine da vaša stopala izgledaju privlačno ili možda zato što su udobne i meke? Kada birate najbolji stil za vas, uzmite u obzir nivo udobnosti, estetske preferencije i stepen zaštite.

Udobnost

Udobnost je više od toga kako se vaša noga oseća u čizmama. Svi požele priču o Pepeljugi kada prvi put obuju novu cipelu ili čizme, ali pronalaženje savršenog spoja na prvom sastanku retko se dešava. Želite dobro pristajanje i osećaj čizme se može dramatično promeniti tokom vremena, pa razmislite o ukupnoj građi đona cipele ili čizme. Da li ima ojačanu drvenu ili čeličnu dršku koja obezbeđuje sigurnost i podršku? Ili je to samo kombinacija materijala bez ikakve prave kičme? Kada želite cipelu ili čizme koje će trajati godinama, i na kraju postati jedna od vaših favorita, onda ćete želeti da uložite nešto novca u čizme ili cipele koje imaju drveni, čelični ili legirani potporni đon, jer je ovo područje koje pruža direktnu podršku za svod vašeg stopala. Kada želite cipelu ili čizme koje će trajati godinama, i na kraju postati jedna od vaših favorita, onda ćete želeti da uložite nešto novca u čizme ili cipele koje imaju drveni, čelični ili legirani potporni đon, jer je ovo područje koje pruža direktnu podršku za svod vašeg stopala.

Obuća je obično dostupna za tri opšta tipa stopala. Stabilnost, amortizacija i neutralnost. Važno je da izaberete cipele ili čizme koje odgovaraju vašem tipu stopala, pa budite sigurni da znate koju vrstu stopala imate i koje vrste cipela su najbolje za vas. Zamolite prodajnog saradnika da proceni vaše stopalo ako niste sigurni.

Izgled

Stil je važan, a kada izađete na scenu u novim čizmama, poželećete da imate samopouzdanje da ste u trendu. To ne znači da morate da dizajnirate Ugg čizme sa čeličnim vrhom za posao, ali postoji određena zasluga da dodate neke kreativne elemente vašim čizmama kako biste ih učinili jedinstvenijim i vidljivijim zbog bezbednosti. U zavisnosti od toga u kojoj industriji radite, boja čizme može biti važna. Ako obično radite u okruženjima sa slabom vidljivošću, želećete da imate čizmu koja se ističe i koja će vas primetiti iz bezbednosnih razloga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa

Your Cart is Empty

Povratak na prodavnicu